5/3: Skåpet, igen

Coolt?!. Från Xara.

5/3 -17

Har 'återupptäckt' Instagram tack vare den där 'fröutmaningen' på jobbet, vilket jag nämnde tidigare (nepeta-fröna är i jord och under tilläggsbelysning tillsammans med Neosarna: där finns det ju tyvärr plats...). Den här bilden blev en Insta-bild, när jag skulle föra ett komparativt resonemang kring fröodling på fönsterbräde kontra i skåp (nybörjare på frön, alla sorter!!). Och jag blev såå nöjd med den att nu får ni den med: kolla vad mycket som är på gång!! (Blygsamhet är en dygd. Har jag hört.)

Nyckelord: Epidendrum rujo magic

5/3 -17

Det ser piggt och glatt ut

5/3 -17

Väldigt tjusigt!!!!!! Du gillar kork:)

5/3 -17

Du har fyllt mitt instaflöde med orkideblommor idag, ljuvligt!!

5/3 -17

Ser trevligt ut och en och annan namnsticka kan också skönjas! Hoppas det är frön av Kattmynta du har fått, för då blir säkert kissarna glada!

5/3 -17

Hmmm, vad är det som sitter i hörnet som nästan ser ut som en neo?

5/3 -17

dick: Jovars, fast inte i stil med väldigt vackra inredningsdetaljer i skåpväg, som somliga eftersträvar !

oled: Jo, eftersom jag är så... (eller nä, jag klipper där ).

Caroline86: La till en tulpanbild i Insta-flödet för säkerhets skull, samt ett par fotbollsskor: gäller att behålla sina followers, instruerar sonen mig !

Annika: Ja det lär vara någon kattmynta-variant?? Men tävlingen måste avgöras (till min fördel) innan kattskrällena får delta i utmaningen!

Henrik: Ja det ju är inte Asplenium nidus Crissus (som jag har för luftfuktighetens skull: det här är i mossexperimenthörnan!!) du menar. Kan det vara Sarchochilus Celiliare du tänker på??

6/3 -17

Ja det var det nog. Vilken liten en!

6/3 -17

Jag ska nog köpa mig några fler olika bräken. Min syora har blivit jättestor. Det ör kul med lite omväxling gentemot orkidéerna som växer saaaaaaakta!

6/3 -17

Så fint det är.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Xara:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.