17/2: Fortsatt skåpgnäll (bara att hoppa över)

Från Xara.

17/2 -16

Hm. Några dagar med fläktproblem och jag är redo att acceptera erbjudandet om kampfiskbebisar (tack snälla you know who ! ). Mitt skåp blir mer och mer det akvarium det från början var. Sablar anamma vad det här skulle vara knepigt, då!!

Nyckelord: skåp

17/2 -16

Gud va kämpigt du har det.
Jag har borrat hål i botten och med slang ned i hink. Om en orkidé inte lyder spolas den ut i hinken

18/2 -16

Hoppas verkligen att du reder ut alla problem, Xara!
En vacker dag står du där med blommor och blad, och ett skåp som funkar som ett klockverk!

18/2 -16

Du har mina sympatier. Jag försökte under många år att få ett gammalt akvarium att fungera, men lyckades aldrig riktigt. Skall du inte unna dig ett riktigt odlingsskåp?

18/2 -16

Tack snälla alla!! Jag skulle vilja unna mig ett 'walk-in-skåp' (oxå känt som 'växthus', har jag förstått), men av olika anledningar har jag ingen sådan året-om-variant här hemma ÄN. Fast pondera mina tekniska klagomål om jag HADE ett sådant: en ska vara försiktiga med sina önskemål (har jag oxå hört) !

19/2 -16

Xara! Om du vill kan jag komma förbi någon gång och hjälpa dig att få ordning på skåpet. Det är som sagt bara att säga till Peter

19/2 -16

Jättesnällt Peter, tack snälla! Peppar, peppar, men just nu är allt igång... Och så fort fläktarna är funkis, minskar vattennivån drastiskt och direkt som tur är.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Xara:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.