12/2: Skåpgnäll

12/2 -16

(Hoppa över om du ledsnat på mina skåp- mm- bekymmer...)

Är det inte det ena, så är det det sjuttiofjärde. Nu när bevattningssystemet OCH timern fungerar igen, har fläktarna lagt av. Trasigt kontaktbleck i transformatorn, enligt skåpteknikern här hemma. Suck. Men utan fläktar lär det väl inte bli så torrt där inne i alla fall?!

Reflektion: Nu när skåpfläktarna tystnat, är det ett himla liv på Neo-fläkten i västerfönstret helt plötsligt! Låter den alltid så här mycket?!

Nyckelord: skåp

13/2 -16

Vet ju inte vad som är fel med din fläkt men min i orkidé skåpet stannar var: 90 dagar, 24 minuter och 34 sekunder och då sprutar jag in typ 5/56 eller cilikonspray i lagret och då går den igen enlig ovan. Den sitter helt horisontellt och blåser rakt upp i taket så klart att lagret får mycket skit och vatten i sig. Testa och se innan du köper en ny. Åter igen det är inte din fläkt som minskar RH i ditt skåp 😊

13/2 -16

Det är ena pinnen i transformatorn som gått sönder (lös), så den går inte att stoppa ner i uttaget. Måste annars säga att datorfläktarna är fantastiska: de har aldrig stannat (utom när de lossnat och ramlat ner i spenaten, men det är ju inte deras fel) och jag har haft dem i flera år nu!

13/2 -16

Pinne lol, ned i uttaget hi hi. Bra din man är tekniker... Ursäkta Xara, du är en av de få som tål när jag "hovera" SORRY

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Xara:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.