27/2: Jag + Orchidéhuset = Sant

OP+OH :). Från Björn. Fri bild.

27/2 -13

Hejhej kära vänner,
I slutet av januari kontaktade Peter Göttfert på Orchidéhuset mig. Han hade problem med tekniken för hans webb-shop, alltså www.orchidehuset.se, och undrade om jag kunde hjälpa honom på något sätt.

Efter ganska mycket funderande tackade jag Ja, och sedan någon vecka är jag och Peter nu partners kring Orchidéhusets webb-shop.

Samarbetet innebär att jag bygger tekniken för webb-shoppen, lägger in produkter och bilder och även är ansvarig för sidornas form. Jag kommer också skicka nyhetsbrev. Peter kommer fortsätta vara ansvarig för inköp, leveranser, att svara på sortiment- och beställningsfrågor etc. Med andra ord sköter Peter plantorna och jag det digitala.

En av mina stora funderingar var hur mitt samarbete med Peter skulle påverka OrkidéPrat. Det jag kommit fram till är att i praktiken tror jag inte att OP kommer påverkas. Jag kommer fortsätta utveckla och driva OP helt själv. Möjligen kommer Orchidéhuset synas lite mer på OP, exempelvis med annons i högerkolumnen. Om det blir för mycket -- säg till!

Ni som är medlemmar kan vara helt lugna, inga av era uppgifter såsom e-postadress kommer bli publika eller delas med Orchidéhuset.

En förändring är att efter denna säsong kommer jag troligen inte längre sälja trädgårdsorkidéer eftersom det blir lite väl mycket ... konkurrens med mig själv. Kanske kommer Orchidéhuset utvidga sitt sortiment trädgårdsorkidéer till nästa vinter? Fram till sista mars är dock min butik här på OP fylld av härliga Dactylorhiza, Cypripedium, Pleione med mera: http://www.neovita.com/orkideer/no.cgi?g...

Jag tycker att det är roligt att arbeta med Peter och Orchidéhuset. Jag hoppas att orkidésverige kommer ha nytta av oss

Om du har starkt kritiska tankar om samarbetet så hoppas jag att du kontaktar mig personligen via brev eller telefon 076-882 15 10. I övrigt är ni välkomna att ställa frågor om samarbetet här.

/ Björn

Nyckelord: Orchidéhuset, OrkidéPrat

27/2 -13

Grattis Björn och Peter, det här tror jag blir bra!

27/2 -13

Är "kompis" med er båda! Lycka till!

27/2 -13

Jag tror att det blir jättebra. Vilken lyx för Peter att ha ett 'systemstöd' som även förstår affären och vad bra för dig att ha en till kanal! Lycka till! (Men vid utformning av annonser: ta gärna hänsyn till min budget!!

27/2 -13

Tack allesamman.

Xara: Jag ska försöka att inte vara så säljig i eventuella annonser

27/2 -13

Det kommer att bli jättebra. Lycka till!

27/2 -13

Peter och Björn!!!
Det är bara att säga GRATTIS och Lycka till med orkidésamarbetet! Det kan bli hur bra som helst när ni två, som brinner för orkidér gör gemensam sak!! Jag ser fram emot ljuvliga tider både på OP och på Orchidéhusets hemsida!!
mvh
Annika

27/2 -13

Tror det kan bli bra då ni båda verkar vara professionella i det ni gör.

Jag ser fram emot Orchidehusets nya hemsida.

27/2 -13

Det blir nog bra det här

27/2 -13

Tror det blir perfekt! Grattis och Lycka till !

27/2 -13

Det blir säkert jättebra för oss alla orkidéintresserade att ni samarbetar. Lycka till!

27/2 -13

Håller med ovanstående, Detta kommer nog att bli jätte bra

4/3 -13

Finns det någon tidsram när hemsidan kommer upp ?

4/3 -13

Toppenbra Lycka till!

4/3 -13

Jag hoppas på att få ut den i nästa vecka. Vi får se. Jag har blivit förkyld, så allt går lite långsammare än vanligt...

4/3 -13

Björn!!!
Krya på dig!!!
Annika

6/3 -13

Hej på er alla! Tack för all positiv respons. Det här kommer att bli bra. Jag är väldigt glad att Björn kan hjälpa mig med mitt "datatekniska".
Jag själv skall nog ägna mig åt odlare och hitta bästa orkidéer.....

Men ni får ha lite extra tålamod nu när detta blir nytt och att Björn också är förkyld.
Hare bäst alla,

Peter

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Björn:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.