9/9: Phal. equestris 'Apari' pink

9/9 -12

Nu äntligen blommar den! Eller snarare, nu änligen har den andra blomman öppnat sig efter att jag mosat den första blomman...

Jag är överlycklig att stängeln klarade sig i alla fall efter den fantastiska luftfärden plantan bjöds på (jonglering med små nopsisar rekommenderas ICKE) och att den inte har visat några tecken på att tappa någon knopp heller.

Jag vet helt ärligt inte varför den heter "pink" för den ser tusan så nära röd ut man kan komma tycker jag, inte för att jag klagar, tro mig, tycker den är superläcker.

Formen på blomman är lite sned, men den är ursäktad efter min misshandel.

Nyckelord: Phalaenopsis equestris 'Apari' pink

9/9 -12

Fiiiin! Ska bli intressant att se hur min ser ut sen om knopparna orkar hela vägen

9/9 -12

Tack! Längtat efter en bild på denna, har en liten som nog kommer dröja ytterligare med att blomma.
Onekligen läcker färgsammansättning på den!
Angående jonglering är min erfarenhet att antingen klarar stängeln sig o stort sett helt utan påverkan eller så går den av.

9/9 -12

Ska bli spännande att se era sedan, de verkar ju kunna variera väldigt mycket färgmässigt har jag märkt. Jag är särskilt förtjust i den vita kanten på läppen, den bildar en snygg kontrast.

Bibbi: Jag är så glad att endast första blomman blev mosad istället för hela stängeln. Nu är det rejäl koncentration som gäller när jag hanterar krukorna!

9/9 -12

Wow vilken röding! Min Pink har slagit ut nu! Den är betydligt mer...Pink! Men jättefin. Den har ljus callus. Inte så originell som min Orange kanske, men fin ändå.

9/9 -12

Jooo du... Ja ställer mig i keikikö!

10/9 -12

Blomtjuven: Du är nu placerad i kö... Den är en riktig snygging tycker jag, men borde nog heta "red" istället för "pink". Släng upp bild på din så får vi se hur den SKA se ut.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Mutanten:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik