29/9: Äntligen...

29/9 -06

Börjar allt lugna ner sej lite i trädgården. Jag har flyttat om perenner, rensat, städat och sått lite fröer. Det mesta av orkideérna är inflyttade i mitt nystädade skåp och nu börjar de få lite mera tid och uppmärksamhet. Sommaren är härlig men nog tycker jag att hösten på många sätt är ändå bättre.
Idag har trots regnet varit en bra dag. Efter en timmes skogspromenad kom jag hem med en korg full av trattkantareller. Åh så härligt! Att en kall vinterkväll få avnjuta höstens läckerheter. Äta egen plommonmarmelad på mackan till frukost och att ha tid att pyssla med alla mina orkideér. Det är livskvalité det!

Nyckelord: höst

30/9 -06

Visst är hösten skön, jag håller med dig Ninalina, speciellt när dagarna har så här lagom temperatur för att man ska orka få nå't gjort ute. Det är gott att ta undan förvuxet och överblommat, få klippa ner lite, och börja drömma om nästa års stordåd Aldrig är väl ens trädgård så vacker som på vintern när den är ett vitt ark att måla sina drömmar på...
Och att gosa in sig under mörka kvällar med nåt gott för smaklökarna, en ny stickning, en och annan katt i knät, en trave olästa böcker, lite ljuslyktor. Hösten har en sån skön vila över sig, och livskvalité är väl bl.a tid för vilsam njutning

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.