Haraella odorata

Haraella odorata. Från Amatör.

28/12 -06

Skönheten är utslagen, avblommad men med ny stängel på gång igen,,

Nyckelord: Haraella, Haraella odorata

28/12 -06

Jättesöt blomma,har Du den i skåp?
Monika

28/12 -06

Haraella´n är verkligen härligt.
Ytterkrukan i kork? Var har du hittat den?
Magnus

28/12 -06

Men hallå där, den är verkligen fin!
Hur stor tror du är plantan och hela arrangemanget?
Riktigt vackert!

28/12 -06

Detta är verkligen en favorit!

29/12 -06

Frida 10: Ja jag har den i skåp. Köpte denna monterad i våras men förstod att jag inte skulle klara detta, jag har inte så hög luftfuktighet i skåpet nämligen. Planterade den i låg kopp i inte alltför tätt med vitmossa och det har den trivts med. Det är lättare att hålla koll på fuktigheten så tycker jag.
Magnus: Jag blir full i skratt, för jag kommer nämligen inte ihåg var jag köpte krukan. Egentligen sökte jag typ kokosnöt men det var inte rätt årstid så det fanns inga. Förmodligen hittade jag den på Rusta eller Harald Nyborgs. Jag tror heller inte att det är en ytterkruka i ordets rätta bemärkelse utan snarare ett "flaskunderställ".
kathrin: Kul att ni gillar arrangemanget! Den är inte stor alls 10×6 cm. Plantan är 8cm tvärsöver, från bladspets till bladspets och några cm hög
Ninalina: Jag är svag för de här småttingarna och det är ju ingen nackdel att den verkar blomvillig också. Den står högt i kurs hos mej också!

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Amatör:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.