Två vänner på jobbet.

Två vänner på jobbet. Från Bibbi.

22/1 -13

När jag fick ett eget skrivbord med tillhörande fönster på jobbet flyttade snabbt fem orkidéer dit, detta är två av dem. En fantasy musick från en sammanställning på OP, den har blommat med tre små söta blommor ett tag nu. Tyvärr har de två översta bladen i ena rosetten trillat bort, övriga blad ser ok ut så det återstår bara att se vad som kommer hända. Stängel nummer två håller på att torka in nu.

Phalaenopsis nummer två är köpt hybrid men jag har väll mina aningar om att det finns en hel del equestris i den, men läppen är inte equestris. Blommat fint i snart tre månader.

Nyckelord: Phalaenopsis fantasy musick

22/1 -13

Fina! Trevligt med blomsterprakt på jobbet oxå, blir avundsjuk! Jag har ett fönster, men vi får tyvärr inte ställa någonting på fönsterkarmarna... (försvårar städningen, vad jag förstår). Annars är det ett ostsydost-fönster, skulle passat bra!

27/1 -13

Vill jag ha min fönsterbräda städarn får jag nog göra det själv. Var lite orolig till en början att kollegorna skulle reagera på mina pelargoner men hittills bara glada kommentarer.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Bibbi:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik