Auktion

6/6 -08

Utropspris: 0 kr. Frakt: Ingår.

Jag har 2 ett åriga keki från Den. anosmum var dlacourii.
Dessa två var tidigare tingade men köparna verkar inte finnas kvar här på OP. De har inte svarat på mina mail och plantorna är redo för leverans. Därför får de gå ut här på auktion redan idag då jag jobbar i helgen. Jag kommar inte hinna att svar budgivare, med de allmänna reglerna kommer att gälla. De båda småplantorna är friska och krya. Själv är jag så glad att jag har denna planta, för den verkligen växer och blommar. Moderplantan är ganska stor nu och har fått flera sidoskott förutom keikis. Bulberna är smala och hängande och blir ca. 80 cm långa se den ser bäst ut i en hängande korg. Min har nu fått blomknoppar. Den är helt enorm som fullvuxen och i blom. Den blommar i juni - juli. Skötselrekommendationer kan ni också få av mig.

Nyckelord: Dendrobium anosmum semialba

Villkor: OrkidéPrats generella köpvillkor. Betalningsalternativ: Bank-/plusgirokonto, vid mottagande av plantan.

6/6 -08

Siden det ikke står noe mer så legger jeg inn et bud på 30 + frakt

6/6 -08

Finns någon sluttid?
50kr + porto er mtt bud

6/6 -08

55 fra meg
Jeg lurer også på hva som er sluttid? Om ikke Spindeln svarer skal vi da gå ut fra kl. 24 00 eller?

6/6 -08

Sluttid är 22.00 på söndag och jag glömde lägga utgångspriset vilkdet är 35:- per planta + frakt. Det är inte lönt att lägga in bud för båda eftersom plantan blir stor och sätter även sidoskott. Moderplantan är en inport från Tailand och inköpt för 4 år sedan, den har nu satt 2 sidoskott. Men visst, om man vill ha en enorm planta och har mycket utrymme så visst skulle det gå. Min växer i kork och vitmossa.

6/6 -08

60kr

6/6 -08

Kan du ikke lage en vanlig auksjons annonse for hver plante da. Hvis ikke blir det jo til at vi byr på begge her i denne tråden.

6/6 -08

80:-

6/6 -08

Er det en auktion för varje planta eller er det en auktion för båda plantorna?
Er det för båda bjudar jag 70.-

6/6 -08

Ok, jag lägger ut en auktion för bägge, och annulerar denna men lägger upp en för varje

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Spindeln:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.