Skriv början av artikeln om glädje

Nyckelord: glädje

Inlägg med glädje som nyckelord.

Kanske är det bara så att jag vet att ta vara på det goda i livet: författande, måleri, musik, stora halloncupcakes, mjuk katt i knät, snufsa min sovande sambo över nacken, springa i ösregnet och hoppa i vattenpölarna så barnen skrattar och pekar, cykla mountainbike och bli genomlerig men trött och glad...och orkidéer då såklart

Några tior kanske är billigt för den glädjen det ger i längden.

Nyckelord: glädje, Phalaenopsis

31/7 -08

det är ju faktiskt helt fantastiskt fina blommor! den hade jag heller aldrig kunnat lämna kvar i affären..

31/7 -08

Ja, visst är det, jag tycker den är jättejättefin. Det fanns en del såna här småblommiga i lite olika färger och även stora vinröda och vinrödvitfläckiga. Men dessa är liksom trekantiga eller vad man ska säga, lite annorlunda iaf för mig.

1/8 -08

ja, den har ju lixom flera läppar... det heter något speciellt när de är sådär, men minns inte nu... har sett bilder på det förut..

ska nog försöka ta mej ut till skälby snarast!
plantagen hade inget roligt.

1/8 -08

Ja åk dit du om inte annat fanns det rätt läckra vinröda eller vinrödvitfläckiga med stora blommor och större blad. Vet inte riktigt hur kvallan är men värt att ta en titt i alla fall tycker jag. Sen hade de lite annorlunda sortiment på krukor och sånt också, inte så mycket men lite roligt att inte allt är lika som tex Plantagen och Bauhaus. Lite glaspyramider och sånt.

Undrar fortfarande vad detta heter, fick ett förslag i den andra bildtråden men är osäker på om det är samma fenomen när jag Googlar.

1/8 -08

Jag tror det kallas att den är pelorisk

1/8 -08

Hehehe, jaa, men jag är nog lite trögfattad för när jag läser verkar det vara en typ av petal...eh...grej Alltså att de utvecklas annorlunda. Och det ger ju en del av svaret men inte vad det är för hybrid tex. Eller? Jag är helt okunnig på sånt här som ni märker, men jag lär mig gärna!

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.