Skriv början av artikeln om gödsel

Nyckelord: gödsel

Inlägg med gödsel som nyckelord.

10/7 -08

10/7: Starten

Så, detta är alltså startgropen. Jag är nu så ivrig över att få börja min nya hobby så jag spricker!

Har bestämt mig för att skaffa en Phalanopsis till, så jag kan ha två lika i fönstret. Jaghar bara så mycket frågorm skulle behöva ett par av er med mig hem!

Just nu har jag en vit (blev osäker på om det är Phalanopsis) blomma hemma utan stängler, de dog tyvärr efter blommningen. den hållerpå att komma med en ny stängel och nya blad hela tiden. den andram lila phalanopsisen har en stängel där ett öga börjar bli en ny stängel. en keiki hade ju vart otroligt roligt, men jag tror inte att det är så.

nästa insats är alltså att köpa lite gödsel, (för det är väl dags när de börjar ge nya blad va?) och köpa ytterligare blommor.

är det någon som har nybörjarblommor till salu är jag hemskt intresserad!

Nyckelord: Phalanopsis, gödsel

10/7 -08

Hej Lojsan
Vad kul att du har hittat hit! Och vilken tajming du har! På lördag 12 juli träffas vi några stycken av de OrkidéPratare som bor i, eller nära..., F-län hemma hos Gunsan Orkidémormor i Gnosjö. Om du har lust att följa med och träffa andra orkidéintresserade IRL så är du välkommen! Felixan, Mikael Gustafsson och Sprattelgumman åker ifrån Jönköping, så du kan säkert samåka med någon av dem!
Om det är lite för kort varsel, så kommer det säkert fler tillfällen!
Hälsningar
Plopp/Jannie

10/7 -08

Hej!

Vad kul det hade vart, dessvärre ska vi fira min sambos 25-årsdag i Göteborg. vilket välkommnande, jag hänger definitivt med nästa gång det händer nått, funderar lite på mässan i göteborg 3-5 okt!
Uppskattar verkligen inbjudan, är ju både ny på orkideer och ny i stan

10/7 -08

Det finns värre saker än att fira en 25-årsdag... som att fira en 50-årsdag t ex... ! Ha det så kul, vi ses säkert en annan gång !

10/7 -08

Hej och välkommen, Lojsan! Vilken tur du har som hamnar rätt i FORKs famn - de kommer säkert att hjälpa dig att hålla intresset brinnande Göteborg i oktober blir nog en höjdare, det har jag planerat att åka på; chans att hitta många spännande plantor med knopp och /eller i blom, och att träffa många av Orkidéprats trevliga medlemmar

10/7 -08

Välkommen Lojsan!

10/7 -08

Hej och välkommen hit!

10/7 -08

Hej! Välkommen hit. /J

10/7 -08

Hej och välkommen!

10/7 -08

Hej Lojsan och välkommen !
Fira smbons 25-årsdag är ju ett måste, den infaller bara en gång i livet ,
Men att FORK träffas, det händer lite då och då

11/7 -08

Tack vad gulliga ni är!=)

11/7 -08

Hej hej o välkommen hit

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.