Skriv början av artikeln om expert sökes

Nyckelord: expert sökes

Inlägg med expert sökes som nyckelord.

Hej!

Jag undrar om det finns några biologer här på forumet som kan tänkas svara på några snabba frågor per mail? Jag skriver d-uppsats i vetenskapsteori om begreppet art/artillhörighet och essentialism nu i vår, och känner att jag skulle vilja ha en livs levande expert vid sidan av min referenslitteratur Dessutom är det ju extra roligt med exempel från orkidévärlden! Vill ni ha något för besväret kan jag alltid skicka en psykopetalum... (i akvarell)!;-) Uppsatsen kommer att beröra taxonomi både ur ett historiskt och modernt perspektiv, så där behöver jag lite kött på benen, och jag behandlar frågan huruvida essentialismen är död eller ej. Känner ni er manade så skicka ett neovita-brev med mailaddress, så hör jag av mig! /Nike

Nyckelord: uppsats, expert sökes, taxonomi, referens

18/4 -06

Kul initiativ! Dendritic kanske kan hjälpa till?

Just det Denditric, vad säger du om det? Du hamnar naturligtvis som referens och på tacklista, och en original psychopetalum kommer på posten!

18/4 -06

Jodå, det skall väll inte vara något problem.
Jag tror dessutom att jag faktiskt kan referera ganska mycket till Orkidéer tackvare att jag har "fundamentals of orchid biology" av Arditti som grottar ganska mycket i begreppet ...
Sålänge jag kan få en till två dagar på mig att svara ifall det är något som jag behöver grotta i, för det är lite dåligt med tid just nu. Skriver detta från labbet där jag spenderat de senaste 15 timmarna (varav ca 8timmar med att skära i organ från fåglar).
o.gunnarsson@gmail.com
Nu skall jag gå hem och äta ...

Det är lugna puckar, inte bråttom alls! Fokusera på fåglarna du

19/4 -06

Blev bara lite orolig... Det är väl inte så här du straffar dina papegojor "orkidémördarna"? Näää, så kan det väl inte vara? ;o)

19/4 -06

Nej, de sitter och äter sallad justnu. Detta är andra fåglar ...

Fniss.

19/4 -06

De är så söta.

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.