Skriv början av artikeln om brasiliansk orkidéträdgård

Nyckelord: brasiliansk orkidéträdgård

Inlägg med brasiliansk orkidéträdgård som nyckelord.

Min sambo är världens gulligaste! Nog för att han tycker jag är smågalen och skorrar varje gång jag kommer hem med en ny orkidé, men innerst inne tror jag nog att han tycker dom är vackra.

Han har precis köpt en liten bit mark i Brasilien och planerar hur huset han ska bygga till oss och sina föräldrar ska se ut. Han sitter med ritningar och planerar och planerar. Och så säger han: 'Viveka, om vi sätter ett ljusinsläpp här istället för vägg så kan du ha en inomhusträdgård för dina orkidéer.'
Vilken dröm! Jag kan redan se en trädgård full av cattleyor som klättrar bland träden, en lite pool med vattenfall och grönska runt om och utsikt över havet från sovrumsfönstret! Låter inte det som en ljuvlig plats att flytta till om typ 35 år när pensionen närmar sig? Under tiden får vi väl åka ner ibland och hälsa på hans föräldrar och anlägga orkidéträdgårdar vart femte år!

Nyckelord: brasiliansk orkidéträdgård

29/9 -06

Underbart, Complicada! Se till att huset blir stort med många gästrum...=0)

29/9 -06

Jag jobbar på det!

6/10 -06

Låter toppen,ta vara på denna pojkvän.Min son tränade capoeira i ett par år,när de var ganska nytt i Västsverige. Det var väll 4 år sen ung.Jag blev jätteintreserad men är nog tyvärr aldeles för stel och ovig för sådana saker. Kanske lite till åren oxå. Vi var på en uppvisning i GBG har glömt vad det kallades. Massor av jätteduktiga killar och tjejjer gick upp mot varandra,i denna nästan vackra "dans"

7/10 -06

De är så där, männen då de är så där underbart omtänksamma. Det måste låta lite om det.

9/10 -06

Vad menar du att du är för stel för capoeira? Jag tränar ju! Har man bara lusten och inga allvarliga skador fungerar det utmärkt. Smidigheten är något man tränar upp, sakta med säkert. Vi har haft medlemmar i föreningen som närmat sig 50 år. Jag tycker att du ska testa om du är nyfiken! Många tror att capoeira är mer avancerat än vad det verkligen är (detta är visserligen en definitionsfråga - allt blir ju lätt när man lärt sig och tränat tillräckligt länge). Men vem har sagt att ALLA måste göra bakåtvolter och hjula på en hand? Jag har specialiserat mig på snygg bensparkar, några kompisar på att göra snygga undanmanövrar. Det viktigaste är att hitta en förening där man respekterar individen, betonar att det ska vara kul att träna och man inte kört ett aggresivt spel.

Ge din åsikt