Råd / Problem med plantor / · Ohyra och sjukdomar /

Skriv början av artikeln om bönsyrsa

Nyckelord: bönsyrsa

Inlägg med bönsyrsa och synonymen kneler som nyckelord.

Da følger jeg opp denne tråden med å sette inn en av mine knelere på jakt etter småfluer. Den fødte jeger og akkurat den hjelpen jeg trenger når fluene er på det verste.

Nyckelord: kneler i vinduskarmen, bönsyrsa

10/11 -06

oj!oj! hur många blommor är där egentligen?

10/11 -06

Den här bilden har jag ju letat efter!

Du hade lagt upp den tidigare men antagligen tagit bort den. Tycker den är fin och jag tycker att bönsyrsor är ett de mest fascinerande insekterna.

10/11 -06

Anita: Har du bönsyrsan som husdjur? Häftigt i så fall! Här kan man på sommaren sitta och titta på bönsyrsorna i trädgården, mycket intressant rörelsemönster har de.

Når det gjelder Pap. primulinum så hadde den 3 el. 4 blomster da bildet ble tatt for ca. 1 år siden men den blomstrer ennå. Nå har den to blomster og to knopper den har faktisk blomstret siden jeg fikk den for tre el. fire år siden, uavbrutt.
Ja jeg har knelere som husdyr, det er riktig trivelige og ikke minst fasinerende insekter. Holder mors orkideer frie for utøy gjør de også. Jeg har mange forskjellige arter, skal sette inn noen bilder tatt akkurat nå så får dere se.
Gtgoon du må gjerne ta kopi av bildene det er helt greit.

11/11 -06

Naturlig, biologiskt bekämpande - hurra för det! Det var spännande med tama "knelere" (vilket skojigt ord!) som renhållningsarbetare. Måntro om det skulle fungera med katter...de verkar tycka att t.ex. gräshoppor och vårtbitare är goda tilltugg. Men dina knelerer låter alltså bli själva plantorna?

Ja da, plantene får være i fred. De fungerer som kamuflaskje, når kneler og plante er i samme farge er de vanskelige å se. Du kan tro jeg har letet mer enn en gang.

14/1 -08

Calypso: Här är knelerne eller bönsyrsorna

15/1 -08

Aaaah. En bönsyrsa. Tack!

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.