Skriv början av artikeln om OrkidéPratProblem

Nyckelord: OrkidéPratProblem

Inlägg med OrkidéPratProblem som nyckelord.

Hej,
En av OPs medlemmar får tyvärr upp porr på sin dator när hen besöker OP. Jag har sedan ett tag stängt av alla annonser på sajten så det kan inte orsakas av dem och kan inte heller se annat som orsakar problemet.

Hur som, min fråga är: Har någon annan av er som läser detta råkat ut för detsamma, att otrevlig reklam dyker upp? Skriv då till mig privat eller som en kommentar nedan!

Tack på förhand,
Björn

Nyckelord: OrkidéPratProblem

15/1 -15

Reklam som visas grundas ju oftast på de google sökningar man gör.

Jag får tillexempel reklam om hbt-rättigheter, orkidéer, och inredning här inne.

Men personen kan också ha råkat ut för virus i datorn, och bör nog köra en sökning:)

15/1 -15

Obs, missuppfatta inte! Det ör inte så att jag menar att just den personen googlar på sådant. Utan bara att det är en orsak.

Jag tror att det kan vara virus i detta fall.:)

15/1 -15

Orkidéporr har jag sett här, en hel del faktiskt. Men det stör inte alls.

15/1 -15

Ahahahha! lassse det är ju du som orsakar det! Med dina avklädda intima orkidéer!

15/1 -15

Instämmer med Lassse. Bara trevligt

15/1 -15

Nej tror inte att det påverkar vad man söker på tex Googlar på utan det måste finnas en annan orsak. Själv får jag inte upp sådant eller reklam.. Orkidéerotik tittar jag då på med jämna mellanrum, speciellt på fredagar

Henrik.L.A., undrar vad du får upp för "reklam" här på OP? För att titta på sådant, så måste man ju vara aktiv själv och öppna upp. Nu har Björn, som han skriver, stängt av alla annonser! Har aldrig sett några konstigheter här!

15/1 -15

Har aldrig sett annat än interna annonser och reklam.

stulun, enkelt och bra uttryckt. Bättre än min skrivning!

15/1 -15

Det kommer inte upp så, utan där annonserna sitter som vanligt:) men nu har jag inge reklam:)

Men om inte björn har speciella reklamer inlagda, så kommer automatiskt reklam om sådant du brukar söka på datorn,det är för att göra mer nytta med reklamen. Inte något jag tror. Utan det är fakta:)

Jag förstår inte vad du menar? Var och hur får du den reklamen?

15/1 -15

Det kommer väl aldrig upp ovidkommande reklam inom den här saiten. Det måste vara nåt du har i din dator Henrik. Det finns mycket skit som kan ansamlas...

15/1 -15

Nej, inget jag har i datorn. Men jag får riktad reklam iaf. Vet inte om det beror på om man har gmail eller så. Men jag fpr ingen orkidé relaterad reklam hör inne:/

15/1 -15

Jag har sett annonser tidigare längst ner på sidan, är det det som menas, men det har varit typ inredning, blomsterföretag, ansiktscreme etc. Har ingen sett dessa? Men ingen porr har det inte varit.

stella annonserna längst ner har funnits länge, men är också borta nu och det har aldrig varit porr!! Jag vet att någon här på OP skrev för länge sedan att om man klickade på en sådan annons, så gick en krona till OP. Kommer inte ihåg om den aktuella reklamen kom upp då eller inte!

15/1 -15

Om man trycker på "Ännu större", när man tittar på en bild i ett inlägg så visas det alltid reklam under den bilden. Jag brukar använda Firefox till OP & där är reklamen inte relevant för mig så jag stänger av den i huvudet så att säga & tänker inte på den särskillt mkt. I IE däremot är det ju pedagogiskt och förklarar bra det som Henrik skriver om vad som styr reklamen. Den reklam jag ser i min mailbox (outlook.com) är relevant för mig och dyker upp strax efter att jag sökt på ngt. T.ex. har jag sökt och köpt en Tempur Ombracio kudde & efter jag hade gjort det dök det upp reklam om den - fast då är det ju redan försent eftersom jag gjort köpet redan så reklamgubbarna som sköter relevans för reklam i webbläsare har en del kvar att göra med andra ord!
/Mvh, I

15/1 -15

Jag hade också reklam tidigare, men det var som sagt var för samma som stella. Däremot så fick jag "riktad" reklam på t.ex. Orchid Board som inte hade med sajten i sig att göra utan verkar mer ha att göra med vilka sidor man klickar in på (inte nödvändigtvis vad man söker på). Jag spelar onlinespel och läser om olika mangor på nätet och då vill man tydligen chatta med ryskor och diverse asiatiskor.

Riktad reklam, precis som Henrik.L.A säger, dyker upp helt enkelt för att sajterna på nätet spårar dig och kartlägger din aktivitet (via cookies bl.a.). Eftersom gmail, Google, Google + och allt sådant där hänger ihop så kan de kartlägga dig bättre (lägg till facebook, youtube etc. på detta också). Här är en artikel angående detta: Google's Gotcha - US News

Ni som har facebook, jag råder er att läsa användarvillkoren där. Jag blev mörkrädd när jag gjorde det och då är jag inte paranoid. De kan, om de vill, spåra dig via din mobil t.ex..

Porreklamen tror jag däremot är någon form av malware eller dylikt.

Jag har inga reklamproblem varken i min mejl (Windows mail) eller här på OP, när jag gör bilder "Ännu större". Kan det bero på vilket säkerhetsprogram man har?

15/1 -15

Ja, Nenne det finns reklamblockerande program, rätt skönt, men i vissa fall stör det viss användning så därför har jag inget sådant installerat/aktiverat just nu!

15/1 -15

Jag har inte ens fått orkidé-porr här?! Ingen porr alls och ingen reklam om någonting annat heller, från den här sidan. Usch, info security blir svårare och svårare , min lilla åttaåring blev hackad för mindre än en vecka sedan...

16/1 -15

Lugn Xara..det är fredag

16/1 -15

Xara, du måste ha blundat hårt ibland

16/6 -15

Adblock som är ett gratisprogram tar bort mycket reklam. Själv ser jag knappt någon reklam alls trots att jag är inne på många sidor som tjänar sina pengar på reklam. Adblock.com tror jag annars sök på Google.

16/6 -15

Jag sitter över telefon, och ibland när jag är här inne och ofta på aftonbladet då får jag upp porranonnser. "Skaffa dig ett spännande liv, starta en affär" el vad det nu står.. Nakna tjejer.. Haha, fast då kan set ju inte vara denna sidan som orsakar problemet om annonser är stängda.. Haha!

17/6 -15

Aldrig varit med om

17/6 -15

Aldrig varit med om

17/6 -15

Adblock som är ett gratisprogram tar bort mycket reklam. Själv ser jag knappt någon reklam alls trots att jag är inne på många sidor som tjänar sina pengar på reklam. Adblock.com tror jag annars sök på Google.

Ge ditt svar

Hej,
Jag såg just att tre inlägg på OP registrerats med mig som avsändare trots att det var andra personer som gjort inläggen. Håll gärna utkik efter om samma sak händer er och rapportera det då till mig på bjorn@neovita.com så fort som möjligt.
Tack på förhand!
/ Björn

Nyckelord: OrkidéPratProblem

13/2 -14

Har sett det ibland och inte varit säker på att det är du. Identifieringen som John och jag skrev inlägg i. Var det inte du?

13/2 -14

Alf Forsblom: Det var jag som bad om identifieringshjälp!

13/2 -14

Jag har nyss listat ut vad som var problemet och det gällde, så visst jag vet just nu, bara beställda varor. Jag har gjort en ändring som eventuellt ger problem på andra ställen så om du stöter på problem någonstans eller ser något som verkar märkligt, skriv gärna till mig ? hellre en gång för mycket än för lite! Tack på förhand!

Ge din åsikt

17/7 -13

17/7: Brev-svar

Hej,
Jag har under åren märkt att formuläret för att svara på brev är otydligt. Nyss gjorde jag några ändringar som förhoppningsvis gör det enklare att förstå hur man svarar på brev.

/ Björn

Nyckelord: OrkidéPratProblem

Ge din åsikt

6/6 -13

Virus-varning?

Hej,
Jag har fått brev av en medlem som verkar få varningar om virus på neovita.com eller OrkidéPrat. Får någon av er andra sådan varning? Om ni får det, skicka mig gärna en skärmdump på bjorn@neovita.com eller lägg upp som en kommentar här.

Skärmdump: http://www.java.com/sv/download/faq/scre...

/ Björn

Nyckelord: OrkidéPratProblem

Ge ditt svar

Då och då, i ungefär 2.5% av alla sidladdningar, är OP väldigt segt. Dessa sidladdningar tar mellan 6 och 20 sekunder vilket är löjligt mycket.

Jag jobbar på att reda ut vad som är problemet och fixa det. Hittills har jag inte sett några mönster, men jag jobbar som sagt var.

Nyckelord: OrkidéPratProblem

13/9 -12

Va fint! Jag upplever mesta segheten då jag kollar på "alla nyckelord" .Ibland slutar det ladda mitt i så man hamnar uppdatera.
Tack på förhand

13/9 -12

Vore smidigt om man kunde se hela texten i varje nyckelord genom att hålla muspekaren på det ist för o klicka "fel" o sen vätna en evighet på uppdateringen tillbaka

10/10 -12

Alldeles nyss flyttade OPs databas till en ny server och för mig känns hela sajten lite snabbare nu. Förhoppningsvis ska även de 2.5% superlångsamma sidladdningarna försvinna. Under de tio minuter flytten tog kan några enstaka inlägg ha försvunnit, jag ber om ursäkt om så är fallet. Om ni fortsätter märka långsamheter eller hittar andra konstigheter som kan ha orsakats av flytten, hör av er.

Ge din åsikt

Efter, vad-det-nu-ännu-var-som-gjordes-med-forumet, så har jag problem att logga in. Jag måste göra det två gånger på rad för att bli inloggad. Efter första gången så funderar sidan en stund och sedan händer inget, efter andra gången så blir jag inloggad. Problemet är att något måste registreras första gången för när jag väl är inloggad så visas inte de nya kommenterna som nya. Jag har alltså ingen koll på vilka inlägg som fått nya kommentarer, eller ens ibland vilka inlägg som är nya. Detta är en smula frustrerande.

Nyckelord: OrkidéPratProblem

19/3 -12

Vad jobbigt...Kontakta Björn!

19/3 -12

Jag upplever samma problem som Mutanten, krävs 2 inloggningar för att faktiskt logga in och de nya kommentarerna syns inte som de gjort innan...

19/3 -12

Vilken webbläsare och operativsystem (gärna även version) använder ni? Och är det som så att ni trycker på Logga in-knappen, den där animationen startar bredvid knappen, animationen slutar och efter lång tid (hur lång?) så kommer ni fortfarande inte vidare? Och sist men inte minst: vilken är adressen till sidan ni loggar in på? Kopiera och klistra gärna in.

19/3 -12

Jag har vista och firefox 11.0. Jag trycker på logga in, animationen tuggar några enstaka sekunder och försvinner sedan och inget har hänt (sidan slutar helt ladda)...trycker jag då igen kommer jag in, men inga nya inlägg visas på det vis de gjorde innan...
Jag loggar in via:
http://www.neovita.com/orkideer/no.cgi

19/3 -12

Jag har gjort en ändring i tekniken bakom inloggningen så att den nu funkar utan att man behöver klicka flera gånger på min IE7-dator. Förhoppningsvis löser det också ert problem.

Att nya inlägg inte visas förstår jag dock inte. Jag tror inte heller att det har med inloggningen att göra. Men, prova gärna inloggningen under de närmaste dagarna och se om även detta problem försvann.

19/3 -12

Nu provade jag igen, inloggningen gick bra och det nya inlägget syntes direkt, så det verkar följt med på köpet!

19/3 -12

Testade precis och nu fungerar inloggningen som den ska och de nya inläggen syns igen som de ska. Tack för att du ordnade det så snabbt!

Nu kan jag logga in både från Google Chrome vilket inte gick igår och Mozilla Firefox

20/3 -12

I dag på morgonen har det återigen varit problem emd inloggningen. Problemet är nu löst.

Stort tack till er alla för ert tålamod.

Ge ditt svar

Är det bara hos mej som vissa trådar sett konstiga ut, de senaste dagarna ?.

Där fattas rubriker och vissa bilder syns bara tillhälften, det finns också konstiga luckor eller förskjutningar i vissa trådar.

Är det en bugg i orkideprat eller fel på min dator ?.

Nyckelord: OrkidéPratProblem

6/3 -11

Jag ser också bara halva bilder sedan någon månad tillbaka.

6/3 -11

Om ni använder en gammal version av internet Explorer kan OrkidéPrat se konstigt ut. Även om Internet Explorers Kompatibilitetsläge är påslaget så kan det se konstigt ut. På bilden ser ni IE med Kompatibilitetsläget Påslaget. Klicka på ikonen i fråga för att slå på/av.

Ge ditt svar

Jag vill förstå vilka problem som finns på OrkidéPrat, så att jag kan lösa så många av dem som möjligt. Jag har en ny metod för att analysera och skapa lösningar och den börjar med att jag behöver samla in alla de olika problem som finns.

Klicka här för att lämna ditt bidrag (lämna helst ej bidrgat som kommentar till detta inlägg).

Stort, stort tack på förhand!

Nyckelord: OrkidéPratProblem

25/10 -09

Bra initiativ Björn! Jag har svarat på frågorna - - Det har väl alla ni andra också????

Helt enig, bra initiativ Bjørn. Å selvfølgelig har jeg svart på spørsmålene.

25/10 -09

Trots att denna aktivitets huvudsyfte är att inventera, snarare än att lösa problem direkt nu, så har jag idag gjort två små förbättringar baserat på problem som uppdagats. Jag har lagt till antalet bilder som visas i var medlems egna galleri och förkortat namnet på arter & hybrider i Pratoteket (istället för Dendrobium nobile står det nu D.nobile) vilket underlättar översikten. Jag är medveten om att de nuvaramde förkortningarna ej är de vetenskapligt korrekta förkortningarna, hoppas fixa det framöver.

Så, det kommer in många bra problem men det finns många kvar att berätta för mig om, så lämna gärna ditt bidrag!

Då har du några fler att kika på

25/10 -09

Jag har lagt in 2st om Utställning i Malmö och ingen har kommit men bland utställningar,medan samma inlägg kan synas massa gånger.
Jag har ej förståt vitsen med detta forum:

Ge ditt svar

10/12 -08

Blink

Hej alla!
Jag skulle gärna vilja att ngn här kan förklara varför inte mina blinkningar fungerar fullt ut om det är möjligt. Sådant övergår mitt förstånd, kunskaperna är inte tillräckliga. Men här brukar finnas duktiga tekniker så jag vågar chansa och fråga. Jag tycker nämligen att bark är enklare att hantera än teknik!

Dessa 5 fungerade tydligen men inte de övriga. Eller syns kanske även de när inlägget kommer fram Testar
:l

Nyckelord: OrkidéPratProblem

10/12 -08

Blink blink!

10/12 -08

Om du använder Internet Explorer version 6 eller tidigare så kommer de inte riktigt synas. Du ser vilken version och webbläsare du använder genom att klicka på menyn "Hjälp" i din webläsare, och sedan "Om Internet Explorer" (eller liknande).

10/12 -08

Amatör, det kan även vara den lilla detaljen att man måste ha ett mellanrum innan tecknen som bildar smiley-gubben, annars blir de just bara tecknen:-( och

10/12 -08

prov 2


:l

Då är det alltså endast tecknet för likgiltig som saknas men jag känner att det är ändå inget jag vill använda så det har ingen betydelse.
Tack Björn och Säluttern!

10/12 -08

Använder du litet L eller stort i när du gör likgiltig?
Det ska va litet L ( :l )

10/12 -08

Hahahahha, nähä du det funkar inte här heller :I
:l :i :I

10/12 -08

Nu måste jag också testa...
:l :I
Missat någon? Likgiltig funkar varken med litet L eller stort i...

Det beror på att det inte är en bokstav utan ett lodrätt streck!

10/12 -08

och vars i allsin dag hittar jag det?

10/12 -08

Ja det undrar jag också...

10/12 -08

håll ner "Alt Gr" knappen och knappen med mindre/större än tecknen på .... < >

Längst ner till vänster tillsammans med > <

10/12 -08

Ahh tack Annette

10/12 -08

Aha, tack! Ska testa, även om jag inte känner mig sån!

Fungerade tydligen men skönt att det inte behövs just nu!

10/12 -08

Ha ha nu blev det finess!
Visste väl att här fanns hjälpsamma människor. Det blir lite extra fiffigt med dessa små tecken .

10/12 -08

Nu måste jag ju också prova :P

10/12 -08

Äsch, hur gör man gubben med sned mun?
Ha, trial and error fungerar!

Det gick ju bra Jannie! Men var tusan fick du P ifrån??

10/12 -08

...
Där satt den!!!!
Jannie, kolon och snedstreck, är `missnöjd´

10/12 -08

AJ, vem har påstått att jag är logisk??? När vi köper nya tekniska pryttlar så ligger din käre släkting och läser manualen, medan jag trycker vilt på alla knappar som finns. Han lär sig oftast maskinen snabbare, men jag får fler aha-upplevelser... eller snarare ooops!-upplevelser!

11/12 -08

:P denna saknas !

11/12 -08

Hej Blomtjuven!
Vad blir det av :P då?/Rosa

11/12 -08

en som ler och räcker ut tungan

11/12 -08

Det lät lite busfräckt och jag måste nog testa igen, det "bidde" inget i förra inlägget. Provar väl en gång till då!.......
:P

11/12 -08

Ja det kunde ju varit kul att ha med men jag får inte till det juhhhhhhh!

11/12 -08

Jag har inte gjort någon peka-ut-tungan-bild, helt enkelt. Kanske gör det framöver, men samtidigt förstår jag det inte riktigt...

11/12 -08

Jag gjorde nog en tolkning av det hela som en kul grej. Här har vi ju hört talas om ett antal gånger att man "dreglar över blombilder". Samtidigt om man ler och räcker ut tungan skulle jag ta det ungefär som att man ser ex en hundvalp som viftar på svansen och är ivrig över ngt speciellt med tungan hängande utanför mun. Kanske är detta långsökt och ev beroende av hundägande. Är andemeningen annorlunda vill jag gärna ha upplysning om detta. Tack på förhand/Rosa

Ge ditt svar

1/10 -08

dags igen

nu strular sidan igen!

när jag tar på uppdateringsknappen så kommer det upp en helt annan sida.

vad är detta för något?

Nyckelord: OrkidéPratProblem

1/10 -08

Använder du den gula navigeringslisten ovanför listorna? Alltså den med gul bakgrund och alternativ som sida, sorterat via etc? Om du gör det kommer du komma tillbaka till den sida duu var på före du ändrade något i gula listen, när du trycker på uppdateringsknappen i din webbläsare.

1/10 -08

björn jag uppdaterar på den gula "snurran" som sitter vid sotera via nyaste komentar. skall jag inte använda den då?

1/10 -08

Jo, den ska funka fint. Vilken sida är du på, och vilken sida kommer du till, när du klickar (alltså, vilket mer exakt är problemet)?

1/10 -08

björn jag är på första sidan här på op och sen kommer jag till en sida med någon täxt som man skall skicka vidare till någon webmaster eller nått.

1/10 -08

Ok, skicka mig hela den texten i ett privat meddelande.

1/10 -08

det funkar för tillfället, men nästagång det händer skall jag skicka det i ett pm till dig.

1/10 -08

Jag kom på att det kan ha haft med uppgraderingen jag gjorde alldeles nyss at göra. menmen, skicka mig gärna felrapporter när de dyker upp.

1/10 -08

ja det skall jag göra, det lovar jag

Ge ditt svar

16/7 -08

Favoritprat

Hur sparar man en diskussion som FavoritPrat numera ??

Nyckelord: OrkidéPratProblem

16/7 -08

Kan svara själv ---- i inläggshanteraren tänk att man hittar så fort man gör en fråga.

Ge ditt svar

Björn

Jag lade in en bild och länkade in 8 bilder som en quizz.
Bilderna hamnade huller om buller.

Skriver jag:

1. Vad är detta?

Länkar in en bild.

2. Vad är detta?

Länkar in en bild.
osv.

Då borde bilden hamna under frågan. Nu hamnar de inte under frågorna. Det är en försämring tycker jag.

Nyckelord: OrkidéPratProblem

9/6 -08

Jo, det är en besvärlig balansgång detta. Förut brukade just det hända -- bilderna hamnade under texten etc. Jag ändrade till det nuvarande beteendet då inläggen kunde bli mycket höga. Jag misstänker att du kan använda tabell-funktionaliteten i Textile för att skapa din formatering -- testa gärna i ex. ett privat dagboksinlägg.

Jag har planer på att förbättra bildhanteringen generellt, men det kommer ta ett tag. Under tiden ska jag fundera på om jag kan förbättra den nuvarande layouten.

Ge ditt svar

26/5 -08

BJÖRN!?

varför går det inte att redigera sitt inlägg längre??
//Hanna

Nyckelord: OrkidéPratProblem

26/5 -08

Hei Hanna - jeg klipper ut Bjørns svar tidligere i dag :"Av Björn. Inlagd idag kl 10:23.
Redigera inlägg gör man via inläggshanteraren (PowerIcons). Klicka på ikonen till vänster om ditt inlägg, klicka seda på 'redigera/radera ditt inlägg'."
Lykke til!

27/5 -08

Jag har lagt tillbaka redigeringslänkarna i inläggen igen. Vi f˚πar se hur jag fixar ett tydligare sätt att visualisera det hela senare.

27/5 -08

Nu fattar jag ingenting .... jag redigerade då nyss på knappen till vä om namnet och det hoppas jag blir kvar så.

27/5 -08

Bim: Det går att redigera både via knappen och via direktlänken i inlägget.

Oh Björn, nu hänger jag med igen. Tack, du är fantastisk! Birgitta

27/5 -08

nyfiken: Bra att det blev bättre

Ge ditt svar

Hmmm något måste ha ändrats, jag kan inte redigera mina inlägg längre. Är det bara jag som inte kan detta? Jag skriver väldigt snabbt och missar ofta bokstäver... vore toppen om man kan gå in och fixa till efteråt.

Nyckelord: OrkidéPratProblem

26/5 -08

Du måste öppna det i kommentarläget, då hittar du redigera inlägg Letade lite jag med.

26/5 -08

Redigera inlägg gör man via inläggshanteraren (PowerIcons). Klicka på ikonen till vänster om ditt inlägg, klicka seda på 'redigera/radera ditt inlägg'.

26/5 -08

Mitt firefox måste ha spunk, dax å byta kanske??

26/5 -08

Tack Björn : Då kan man redigera också igen då....mycke nytt här för en gamling.

Hejsan,
Björn, har du inte någon text eller i vart fall en bokstav vid dina nya ikonen? På alla dina andra ikoner har du text. Jag kan läsa alla gamla länkar men inte dessa nya i inläggshanteraren. Mitt skärmläsarprogram kan inte tolka enbart grafik. Snälla hjälp mig, det är så kul att dina sidor för övrigt är så finfint gjorda.
Mvh Birgitta

26/5 -08

Nyfiken: Jag är så himla glad att du är medlem. Det innebär nämligen att jag måste skärpa mig med tillgängligheten, vilket är bra för alla. Jag har lagt till en rejälare alt-text på ikonerna nu. "Klicka här för att hantera Bilden" exempelvis. Det som då händer är att Inläggshanteraren visas, men den visas före inlägget i fråga (ovanför). Funkar det för dig?

Ge ditt svar

Det verkar som jag inte kan ladda upp några foton längre, fastän jag har 2 bilder kvar jag kan ladda ner. Någon som vet vad det kan vara för fel? Bilden har jag dessutom gjort ganska liten på bar ca. 150 kB.

Nyckelord: OrkidéPratProblem

18/5 -08

Jag har ett liknande problem, fast tvärt om. Skulle vilja ta bort några kort men lyckas inte med det... Hur gör man?

18/5 -08

Bredvid texten står det "Du kan redigera ditt inlägg". Tryck på den knappen, sedan har du några alternativ, att ta bort bild eller ta bort både bild och text

18/5 -08

Jodå det är jag med på men hur tar jag bort från albumet? Försvinner bilderna där när jag tar bort från ett inlägg? Ingen datanörd precis

18/5 -08

Spindeln: Jag ser att du har 47 bilder publicerade, ska 3 till ska vara ok. Vilket felmeddelande eller liknande får du när du försöker lägga till en bild? Och är det som tillägg till en fråga eller i det speciella bild-uppladdningformuläret, som du lägger till bilden?

18/5 -08

messermark: Det är inte så tydligt byggt systemet (än). Jag kommer göra det betydligt bättre ... när jag får tid. Det som så att när du laddar upp en bild till ex. en fråga så skapas 2 saker: en bild och en fråga. Om frågan tas bort finns bilden kvar, om bilden tas bort finns frågan kvar. Så, för att ta bort bilder, gör det genom att klicka på bilden i ditt galleri. Om bilden används i någon annan post står det där, och du kan då avgöra om du fortfarande vill ta bort bilden. Om du vill ta bort den, klicka på redigera/radera, sedan ‚å radera.

18/5 -08

Björn, jag får inget felmedelande överhuvudtaget nu. Tidigare fick jag ett meddelande som sa att det inte fanns någon bild att ladda upp. Är det någon fil i Norton som är felinställd och inte låter mig ladda upp en bild. Jag får lov att läsa igenom hela instruktionsboken kanske.

18/5 -08

Näe, jag stängde av brandväggen fungerade ändå inte

18/5 -08

Spindeln: Du kan la skicka mig bilden i ett email så tar jag en titt. bjorn@neovita.com

18/5 -08

Ok, Björn. Jag fattar inte varför jag inte kan ladda upp bilden just här.

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.