Skriv början av artikeln om Gratis frakt! Orchidéhuset!

Nyckelord: Gratis frakt! Orchidéhuset!

Inlägg med Gratis frakt! Orchidéhuset! som nyckelord.

Köp valfria orkidéer så är frakten gratis tom 16/7. Självklart kan ni beställa med tillbehör också till orkidéerna. Så passa på!
Sommarhälsningar www.orchidehuset.se

Nyckelord: Gratis frakt! Orchidéhuset!

11/7 -17

?

12/7 -17

Dåligt med försäljning?

Hade gärna sett lite fler klassiska (arter) Phalaenopsis samt kanske en del primärhybrider i sortimentet. Plus kanske ett par varianter av Neofinetia då de är så lättskötta, (men inte bara onamnade vita, utan exempelvis Houmeiden, Hisui, Shutennou, och kanske någon Bean Leaf). Så som det ser ut just nu så är jag personligen inte så jätteintresserad av vad som finns i sortimentet tyvärr. Men det är bara min smak och åsikt.

13/7 -17

Orchid Dude...Precis det var din åsikt... Phalaenopsis kan du ju köpa var som helst. Intressant med ovanliga arter att testa tycker jag.

Brittmarie, om man vill ha blandrashybrider så finns de "var som helst", men det är inte det jag finner intressant. Annars så är det import från Tyskland eller Frankrike som gäller. Phalaenopsis är relativt lättskötta, tåliga, och funkar ganska bra i lägenhetsodling utan varken växthus eller växtskåp/terrarium. Mitt mål är att få dem att växa och frodas. Inte att beställa hem "ovanliga arter att testa" och låta dem dö ut på en säsong eller två. Det gäller att kunna sin odlingsmiljö och lära sig vad som fungerar under sina förhållanden. Och det här är också min åsikt. Förlåt Peter att jag ockuperat tråden, det var aldrig min avsikt. Jag ville bara förklara och ge feedback på varför jag inte just nu väljer att beställa på ett bra erbjudande, och komma med min anledning till varför. Som säljare så kan jag tycka att det är bra att få veta sådant.

13/7 -17

Jag har slutat att köpa orkidéer i Sverige,finns inte det sortiment som jag söker,söker mest Phalaenopsis ,lite ovanliga sorter,har för tillfället 75 st och handlar mycket i Tyskland och Holland via internet,synd att det inte finns någon som importerar till Sverige,dom jag köpt på typ ICA för några år sedan har dom flesta hamnat i soporna

14/7 -17

Förutom att de sortiment som finns på sidan redan finns på schwerter och lucke osv till lägre pris, så är som andra nämnt sortimentet rätt ointressant tycker jag, mycket sådant som är lätt att få tag på ändå. Jag tror att importer från andra kontinenter skulle gynna svenska orkidé marknaden bättre. Det behövs sådant som är svårt att få tag på och lite mer ovanlighetern, då tror jag det även skulle locka köpare utanför Sverige. Vilket ju är en vinning i sig.

14/7 -17

Från Xara.

Typ 'hela världen' tycker synd om oss européer som har så svårt att komma över Neosar (Vanda falcata, japanska vindorkidéer eller vad vi nu vill kalla dessa helt fantastiska och superspännande orkisar med otroliga växtdetaljer, kulturhistoriska äventyr och helt galna entusiaster bland fansen)!! Att det inte finns någon med ett kommersiellt intresse, är sååå konstigt, med tanke på vad delningar & sambeställningar trots allt kostar?!

15/7 -17

Själv har jag fullt överallt, så jag tittar just nu inte på sortiment över huvud taget!
/Mvh, I

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.