Skriv början av artikeln om Gothenburg International Orchid Show 2010

Nyckelord: Gothenburg International Orchid Show 2010

Inlägg med Gothenburg International Orchid Show 2010 som nyckelord.

Nu börjar det dra ihop sig för er som vill förbeställa plantor från våra Sydamerikanska odlare till utställningen i Göteborg i september... Det tar ju ett tag att gå igenom allt spännande som de säljer så kanske läge att börja välja nu... Här är några datum som i alla fall jag har skrivit in med fet stil och med många stjärnor i min kalender....
.
Deadline för förbeställningar till GIOS är:
* Peru Flora: 01 juli
* Ecuagenera: 29 juli
* Mundiflora: 30 augusti
.
Kika in på hemsidan för länkar och mer information.

Nyckelord: Gothenburg International Orchid Show 2010, GIOS

1/6 -10

Tack för påminnelsen!
Nu när sommar och kanske semester hägrar är detta lätt att glömma bort.

Mvh Eric

16/7 -10

Hej Lite dumma frågor.
Vad för valuta fungerar om man tex förbeställer från Ecuagenera eller Peru Flora och betalar på plats. Behöver man gå och växla in till dollar? eller tar dom kort? Nån som vet.

16/7 -10

dollar eller svenska??

16/7 -10

Men om man gör en förbeställning från dem så brukar de vilja att man betalar i förväg med citiesavgifter och allt inkluderat. De skickar en faktura.

16/7 -10

Okey, tack då vet jag

16/7 -10

Har frågat PeruFlora, och de tar svenska kronor och euro. "Just nu" tar de inte kort, vilket rimligen innebär att de inte kommer att ta kort i september heller. En förbeställning därifrån kan betalas med cache på utställningen.

Ge din åsikt
Gothenburg International Orchid Show 2010. Från valkyrie66.

Började: fre 24/9 -10 10:00. Avslutades: sön 26/9 -10 16:00.

I september hålls Sveriges största orkidéutställning genom tiderna i Pjäshallen på Kviberg i Göteborg. Utställningen kommer att ha exotiska orkidéer från alla världens hörn med flera svenska och internationella utställare. Det kommer att finnas montrar med vackra orkidéer att beundra men det kommer även att finnas försäljning av många fina och ovanliga orkidéer i utställningshallen.
.
Öppet tider är: Fredag och Lördag 10:00-18:00, Söndag 10:00-16:00. Entré är 50 kr per person, barn under 12 är välkomna gratis.
.
GIOS hemsida hittar du mycket mer information. Listan på utställare. Gå med i vår grupp på Facebook. . Här hittar ni lite fler härliga orkidébilder och promomaterial.
.
Hjärtligt välkomna önskar Västsvenska Orkidésällskapet.

Nyckelord: GIOS, Gothenburg International Orchid Show 2010

16/4 -10

Vilken otroligt snygg hemsida! Ska genast skriva i almanackan!

16/4 -10

Göör snyggt jobb du gjort Karma

16/4 -10

wow - det var goda nyheter - kryssat och klart i kalendern (både på dator som i mobilen - nu kan jag inte glömma bort det!)

16/4 -10

Härligt att kunna se fram mot en ljuspunkt när sommaren tar slut!
Vi kommer!
Mvh
Mikael

16/4 -10

Jösses, den går ju inte att missa, måste genast notera detta. Nu har du förgyllt min kväll Karma

16/4 -10

Härligt att ni alla är lika förväntansfulla som vi är.

23/4 -10

Nu har nästan alla utställare inför GIOS 2010 blivit klara och flera mycket välkända Europeiska odlare finns nu med på listan, bland annat Brandorff, Jydsk, Röllke, Karge och Asendorfer. Spännande!!!!!! Här är hela listan.

23/4 -10

Oj, vilken diger lista med utställare - kul. Köparens marknad!

Upptäckte förresten att det var fel på länken till Göteborgs bot. trädgård (till höger på första sidan)

23/4 -10

Oh, vilken läcker affisch! Tryck upp den och sälj till besökande, det finns nog de som vill ha den med hem som minne och prydnad Tyvärr tror jag helgen krockar med annat för min del, synd för där var så luftig och behaglig lokal att vistas i, och så alla dessa spännande utställare då... men vi är ju inte där än, så kanske kan det lösa sig. Men, som sagt, vilken lockande och ursnygg poster, foto- och designmässigt , där har ni samarbetat blomstrande bra

23/4 -10

Tackar så mycket!! Thomas (Dracula) har varit så snäll att bidra med alla bilder, gör mitt jobb som designer sååå mycket lättare. Tack Merwic, länken till botan är fixad. Visst är det en imponerande lista!! Min plånbok har lagt in för skiljsmässa redan... Hoppas du kan komma Sälis! Alla promokort med fina orkidébilder kan laddas ner på hemsidan . Annars kan jag skicka hem ett promo kort med denna läckerbiten på till dig om du vill (trycket blir klart nästa vecka).

23/4 -10

Helgen är bokad redan med hotell, kommer bli en dyyyyr helg.

9/8 -10

Händer det något mer förutom orkidéutställning och försäljning? Funderar på att åka ner på fredag och hem på söndag.

9/8 -10

Alf, du skulle kunna passa på och besöka Göteborgs botaniska. Det är iaf. något jag planerar att göra om jag bestämmer mig för att åka på utställningen.

Är riktigt sugen på att åka ner, men det kostar ju så mycket med både resa och hotell......

10/8 -10

Å bo på vandrerhjem koster ikke mye

Nej boende kanske jag kan fixa hos någon man känner, men enbart resan kostar ju 1124 kr t.o.r. och då i andra klass tar dessutom 7timmar att ta sig dit. Alf hur har du tänkt resa!?

10/8 -10

sway307 - sjekk her http://www.swebus.se/ Tror du kan finne reisen til halve prisen med expressbuss. Jeg har selv reist slik til flere orkideutstillinger, tar man nattbuss begge veier slipper man dessuten utgifter til overnatting og har flere kroner til orkideinnkjøp

10/8 -10

Botaniska ska jag besöka, det har jag gjort två gånger förr och det lockar även nu.
Jens, jag tror att jag kanske flyger från Arlanda till Landvetter, det kostar inte så mycket mer. Men jag ska undersöka saken först.

10/8 -10

Jag bokade tåg sthlm - gbg t/r för 850:- och hittade boende på kviberg för 500:- för tre nätter i 4 bäddsrum, helt ok!

10/8 -10

För mig kostar det med tåg 1498 kr och med flyg och tåg 1756, alltså 250 kr mer. 7 timmar med enbart tåg och med flyg och tåg ca 5 timmar, (allt inkl väntetider). Det går nog att komma ner mera om man tar den billigaste avgången och inte bryr sig om tidpunkten.

Heidi med buss kostar det 853 kr för mig t.o.r. Då en 12 timmars resa ned och 14 timmar hem.... pris skillnaden var inte så stor på tåget isf.

10/8 -10

Hørtes slitsomt ut!!!

Vilken lyx Linda! jag vill oxå bo närmare civilisationen ibland... :P

11/8 -10

jag kommer också.

11/8 -10

Jag kommer oxå.
Det finns billiga flygbiljetter med SAS , från Stockholm, 891kr tur o retur..

11/8 -10

Det finns inte mycket som kan hindra mig från att åka dit!
Jag är lite nyfiken på vilken/vilka dagar ni andra ska dit?

11/8 -10

Eftersom jag bor på promenadavstånd till Kviberg, så kommer jag vara där dagarna tre! Det blev lite strul med jobb då Sofiero hade utställning så blir detta min första show. Tänkte även vara där på torsdagen och hjälpa till med vad som behövs, bygga montrar mm. Ska bli nice! Ses där.

Har fixat boende i GBG hela helgen, men får se om jag lyckas skrapa ihop pengar till en resa bara. Det visar sig med lönekuvertet! Signes ToR 891 kr reser du samma dag eller stannar du i GBG över natten?

Hur är upplägget Karma? tjänar det nått till att vara där alla dagar förutom att se, eller är det lika ? Kommer vissa odlare vara där ivssa dagar enbart eller hur är det, tänkte hur jag skall boka biljetter!

13/8 -10

Ååhh... önskar jag kunde åka, men kommer inte ha råd i och med ny lgh, flytt osv

Men det blir väl en till nästa år? Hoppas!

13/8 -10

Vi har inget speciellt program utöver själva utställningen och därtill försäljningen av plantor mm. så aktiviteterna är samma alla 3 dager. Alla försäljare är där alla 3 dagar och utställnings montrarna kan beskådas under hela denna tid. Förra gången kan man säga att det var ett gäng som hängde på låset för att få första tjing på försäljningsborden på Fredags morgonen, men det fanns mycket fint kvar att köpa även på lördagen och söndagen. För er som kommer långväga kan det ju vara värt att kanske stanna en natt och se lite mer av Göteborg, då främst ta en tripp till orkidéväxthusen på Botaniska Trädgården.
.
Hoppas verkligen att många av er kan komma!! Det skall bli JÄTTEKUL!!

Jag kommer nog hänga på låset, även om jag inte vet vad jag vill ha! :P

Kanske stannar en natt och kollar även på lördag,....

Äsch tågen tillät inte mig att hänga på låset verkar det som så jag kommer strax efter öppning på fredag och stannar tills på lördag! Vilka mer skall dit på fredag?

13/8 -10

sway 307 ; Det går att boka dit och hemresan på olika dagar, det var väl det du undrade över.
Jag kommer nog vara där på fredag.

13/8 -10

Jag har inte bestämmt vilken dag jag åker ner, men det blir troligtvis fredag eller lördag

Jag har funderat lite, Varför inte bekosta ett stort plakat att sätta upp i utställningshallen där det står "Orkideprat.se" tex. Skulle bergis värva en del nya förmågor vad tror du om detta Björn?

Hur många är det som kommer att åka ensam till denna tillställning? Jag undrar eftersom min arbetskamrat tyckte jag var konstig som skulle åka tåg i totalt 13 timmar för att se på orkideer ensam!

16/8 -10

Du kommer jo ikke akkurat til å være alene der
Det blir helt sikkert mange kjente å prate med og ikke minst overveldende mange nye og spennende orkideer å se.
Er dette din første utstilling trenger du et par dager for å få med deg alt og du kommer til å gå flere runder rundt i lokalet, med fare for at ønskelisten blir uendelig lang og det blir problemer med å få med alle "pakker" som på et mystisk vis er blitt dine

Det är min första utställning , men jag vet inte om jag kommer känna igen någon där jag, kommer inte våga chansa på om jag känner igen någon ansikte, att listan blir lång är jag övertygad om! Men jag tror nog ändå att jag inte kommer handla allt för mycket , jag har en tight budget med mig :P Och för att se till att den inte brister så lämnar jag kortet hemma! Men önskelistan kommer nog bli lång precis som du säger. Jag kommer komma dit runt kl 11 på fredagen och mitt tåg går inte hem förrän kl 17 på lördagen! så jag har lite tid på mig, hade tänkt klämma in ett besök på botaniska, men då kanske jag måste ha en guide för att hitta!

17/8 -10

Om vi alla sätter på oss små namnskyltar så blir det lättare att känna igen varandra!

17/8 -10

Jens: Från GIOS till Botaniska är det ganska enkelt att ta sig via spårvagn. Hoppa bara på Spårvagn 7 (Mot: Tynnered) på Kvibergs hållplats (Läge A) till Botaniska Trädgårdens hållplats. Tar ca 25 minuter. Från hållplatsen går du över bron över trafikleden och följer sedan trafikleden till vänster tills du ser entrén till Botan. Spårvagnsbiljett köper du enklast via mobilen , skicka ett sms till nummer 724 50 innan du går ombord och ange koden "GV" (utan situationstecken - koden står för Göteborg Vuxen) i meddelandet. Restider kan du kolla på Västtrafik .

17/8 -10

Kommer att bli riktigt kul med denna utställning. Tog ledigt ifrån jobbet så fort jag fick nys om detta. Drar med mig min sambo som snällt får följa med och titta. Känner jag henne rätt så tröttnar hon nog efter en timme. Kanske skall köpa med mig några tidningar till henne

17/8 -10

Jag kommer komma dit över lördagen antagligen. Kul att gå på sin första orkidemässa. Tvingar med mej mannen. Ja tror inte jag kommer ha namnskylt, men bra ide annars.

18/8 -10

Har man inte varit på utställning tidigare är ett tips att ta gott om kontanter med. Det är 1-2 odlare som tar kort, resten kör med kontanter.
Var ligger närmaste uttagsautomat i förhållande till utställningen?

Linda

18/8 -10

Roellke, Karge, Orchidehuset, KJ tar kort og husker jeg riktig også Akerne.
Brandorff , Ecuagenera og Dusk ( ) helt sikkert bare kontanter....

18/8 -10

Mundiflora, Jydsk Orchide Import, Asendorfer, Jia Ho Orchids, peruflora och NT tar också bara kontanter, så man bör ha cash å inte kort...

18/8 -10

Sen är det bra att ha kontanter så att man slipper gå över budjet.

18/8 -10

Då var förbeställningarna klara, nästan... Bidde mycke smått och gott, ett par Masdevallior, några Bulbophyllums, nån Porroglossum, och en Ascocentrum. Sedan har jag ju min "vill ha" lista, ifall jag "behöver" nån mer Bara 1 månad kvar nu.

Jag undrar vad är en "lämplig" plånbok att ta med sig? vart går gränsen för vansinne och klokhet? runt 2000 rimligt? 5000 ? vad är en rimlig summa att ta med, känner jag mig själv så kommer jag handla så mycket jag inte hade tänkt oavsett, men vad är en rimlig peng att ta med?

28/8 -10

4000.-

28/8 -10

Det är nog ingen som kan råda dig till detta utan att veta hur din ekonomi ser ut.
Har du pengar i överflöd så finns det väl egentligen ingen övre gräns, men om dina barn inte kan få annat än makaroner och korv ifall du handlar för säg 500 så bör du kanske inte handla alls.
Jag brukar lägga undan pengar till "shopping" sedan får jag välja ifall det ska gå till skor, orkidéer eller ett nytt golv i vardagsrummet. Allt utefter behov. Fråga eventuell sambo...

28/8 -10

Jens, var det inte du som sa att du hade en tight budget! Mitt tråkiga råd är att försöka vara lite sansad och satsa på att köpa några få godbitar som du hinner ta hand om istället för att impulshandla.

Jodå, men man vill ändå veta vad man skall sikta på tänkte jag! :P Och om man kommer upp över det så kanske man kan handla lite innan. har hittat en del plantor som jag är sugen på att köpa men då är jag rädd att man kommer till GBG med så lite pengar att man inte kan köpa dem plantor man vill ha. Men hur är det säljer alla odlare sina plantor barrotade?
Men samtidigt så vet jag ju inte vilket utbud som finns i GBG, jag är ju främst sugen på Paph, Phallar , vackra blad, och om jag hittar någon paph med grymt fina blommor såklart!

28/8 -10

Jag har förbeställt de plantor jag verkligen verkligen är säker på att jag vill ha, och sedan har jag en liten summa extra med mig för om jag hittar nåt som jag missat på listorna från odlarna! Det funkar för mig!

Burkar de flesta odlare sälja plantorna barrotade eller i kruka? En barrotad planta känns ju mer riskabel än en som inte är rotad och odlad i europa sedan en tid

31/8 -10

De flesta brukar vara i kruka.

31/8 -10

Du kan nog räkna med att de Europeiska odlarna säljer plantor i kruka medans de utifrån (t.ex. NT orchids, Ecuagenera, Mundiflora, Peru Flora) säljer barrotade plantor där rötterna oftast är insvepta i vitmossa.

hur transporterar man blommorna bäst då? Om man har upp till 10 st eller något. Jag hade tänkt mig en stor "hardcase" resväska, men det är ju grymt otympligt att släpa omkring på den hela tiden

Nå hur fraktar ni?

1/9 -10

Otålig idag? Säljarna slår ju in plantorna, så du kan säkerligen transportera dom i en pappkasse.

otålig , det var mer tänkt som en bump Jaha vad bra att dem slår in dem, då behöver man kanske inte anstränga sig så mycket med väskor och elände!

3/9 -10

Har äntligen bokat hotell över helgen, ska bo på Ibis hotell nere vid vattnet det är en båt ombyggd till hotell.
Var och besökte Röllke i somras men något mer får nog plats, ses.

3/9 -10

Jag ska köra förbi Röllke om en knapp månad tänkte jag. Får man gå fritt i växthusen eller hur funkar det?

10/9 -10

ännu en fråga i denna tråd vi tänkte ev ta bilen till utsälningen, men jag undrar då om dettta är lätt eller är det krongligt? Hur ungefär åker man om man kommer från E18 norrifrån? Eller ännu bättre finns det någon gatuadress som man kan skriva in i gps:en? trevlig fredag /kajsa

10/9 -10

ang. adressen har jag sökt runt lite och hittat-Pjäshallen på övre kaserngården 8 det är tydligen en gammal militärförläggning.

Rätta mig gärna om ja har fel....

10/9 -10

Hej, det är inte så svårt att hitta till Kviberg. Vi skall försöka få upp skyltar i alla viktiga korsningar så att ni alla hittar. ...men förra gången rev de ner dem... vi gör så gott vi kan. Det är mycket riktigt en gammal militärförläggning, en samling tegelbyggnader ut mot Gamlestaden till. Här är adressen till din GPS: Övre kaserngården 8, 41528 GÖTEBORG ...och här är en länk till kartan. Ni som tar spårvagn... från Göteborgs Centralstation går både spårvagn 11 och 7 (mot: Bergsjön). Stig av på hållplats “Kviberg” och följ skyltarna. Bättre än så får någon annan guida in dig, jag är hopplös med vägbeskrivningar... tappar bort bilen på parkeringen på ICA maxi.....

10/9 -10

Sist gang var avkjøringen jeg skulle tatt stengt på grunn av veiarbeid og jeg kjørte fortvilet rundt, for selvfølgelig hadde jeg bare skrevet ned hvilke veier jeg skulle kjøre og ikke tatt med noe kart.
Anbefaler å printe ut kartet, hvis man ikke er kjent i området.

12/9 -10

Jag komer att vara där lördag och kanske söndag. Får se om det finns något att köpa. jag vill inte boka i förväg. Det är roligare att botanisera (sic!) direkt . Hopas träffa några kändisar där.

13/9 -10

Jag kommer att vara där lördag och kommer att sätta på mig en namskyllt med oled, OP samt Ole Djurslev, hoppas ni vill hälsa på mig. Sätter ni på namskylltar också ?

Jag kommer inte ha namnskylt men jag räknar med att känna igen folk på deras "pres" bilder och räknar med detsamma ! :P

13/9 -10

Jag kommer på lördagen!

13/9 -10

Jag kommer att vara där fredag, lördag och söndag. Bor på vandrarhemmet. Flyger från Arlanda. Ska nog göra en namnskylt så ni kan säga hej. Det är svårt att känna igen folk från OP i verkliga livet tycker jag. Men några känner jag sen jag var dit ner för några år sedan.

Kanske borde säga att jag är där fredag - lördag, med ett besök på Botan också, nägon mer som hänger på till Botan, isf. kan vi ju åka tillsammans!

16/9 -10

16/9 -10

Nu närmar det sig med stormsteg och magen pirrar lite. Har vi fixat allt, inte glömt något viktigt? Jag är jätteglad, att så många från OP kommer och ni är hjärtligt välkomna. Alla från VSOS som jobbar där kommer att vara lätta att känna igen för vi bär svarta västar med logga och namn. Många av oss är ju också medlemmar här. Håll tummarna att vädret blir bättre än det har varit de senaste dagarna med kuling och skyfall.

Har ända till idag tänkt mig att besöka Botan och orkideväxthuset, men kollade igen idag när det nu närmar sig och finner detta:

Trädgården: varje dag från kl 09.00 till solnedgången.
Växthusen: maj - augusti 10 - 17, övrig tid 10 - 16.
Butiken: november - mars 12 -17, april - september 10 - 19, oktober 11 - 18. Midsommarafton 10 -17, jul- och nyårsafton 12 -15.

Förlängda öppettider inför jul. Juldagen stängt.

Är det bara jag som tolkar helt fel när jag säger att Orkideväxhuset är stängt när GIOS hålls?
Finns där något att se om man inte kommer in i växthusen eller kan man kanske förhandla sig in? :P

Kan inte VSOS kontakta dem och kanske förhandla fram något att om man betalat inträde för GIOS så kan dem öppna växhuset för en? , när man åkt 7.5 timmar för att ta sig dit så känns det lite surt att man missar öppettiden.....

21/9 -10

Hur menar du, stängt?
Det står maj - augusti 10 - 17 resten av året 10 - 16.

21/9 -10

Nu gäller övrig tid: 10-16, så du kan gå dit. Fast det e klart, då måste du ta tid från GIOS

Jag som kikade lite hastigt! Jag antar att jag kllämmer in Botan med min kusin på lördagen, Fredagen komemr att spenderas på Kviberg mellan 10:30 till stängning eller nått. Så jag hoppas jag träffar någon som kan rek, nått trevligt ställe att käka på under dagen!

Jag åker med Boel på lördag 25/9. Vi åker från Landskrona 08:00 på morgonen. Det finns plats om någon är intresserad av att haka på.

22/9 -10

Säg nu som det är Doris, det finns plats dit men inte hem

Ha,ha Mattias! Jag tror nog det ska gå att knöka in sig! Det är Boel som föreslagit att jag ska erbjuda plats men jag blev betänksam eftersom det kommer tre försäljare från sydamerika och där får hon tag i sina favoriter!

22/9 -10

Jag hoppas vi kan ses - även om jag inte ser ut som min bild .. .
Jag kommer på lördag fm och hoppas man kan åka ner på stan och komma tillbaka in på samma inträdesbiljett?
Jag har dessutom plantor att hämta hos Ecuagenera, ska bli mycket spännande (=höglandsorkideer!)

22/9 -10

Ni som missade att lyssna på intervjun om orkidéer och GIOS med Thomas Andersson (magicboy) på Sveriges Radio P4 Göteborg i förmiddags kan lyssna på endast intervjun här, eller lyssna på hela programmet på Sveriges Radios hemsida (intervjun börjar 07:22). Bra jobbat Thomas!!

I morgon bygger vi - på fredag börjar det roliga! Varmt välkomna allihop!

imorgon natt blir det svårt att sova ! :P

22/9 -10

Vill bara kolla med de av er här som är med i organisationen av GIOS - vill bara upprepa min fråga:
Gäller inträdesbiljett hela dagen dvs kan man efter "förmiddagspasset" åka ner på stan ett tag mitt på dagen och komma igen under eftermiddagen?

22/9 -10

Det gikk helt fint sist gang å komme inn igjen uten å betale på nytt.
Sa bare fra til de veldig hyggelige damene som solgte inngangsbiletter.

22/9 -10

Ja, biljetten gäller för hela dagen.

23/9 -10

Finns det nån form av lättare lunch eller mackor som serveras på plats om man ska vara där hela dagen ?

Tror Karma har nämnt att det finns fika där iaf

23/9 -10

Fredag eftermiddag styr jag kosan mot Göteborg. GPSen får leda mig rätt så att jag inte hamnar på andra sidan Göta älv. Bor hos vänner i Masthugget. På lördagen kommer jag med egenhändigt gjord namnbricka på tröjan, Orkidepratloggan och mitt namn under. Det ska bli jätteroligt. Vi ses.

23/9 -10

Dåliga nyheter!
Fick just ett mail från Mundiflora att de inte kommer p.g.a visa-problem. Shit!

23/9 -10

Är det sant?!!!

23/9 -10

Baahhh!
Kamila - Har du gjort förbeställning från dem?

23/9 -10

Oui - där skulle jag hämta imorgon de flesta av mina förbeställda plantor

23/9 -10

Men fyyy va trist!
Har du förskottsbetalat också?

23/9 -10

Kamila och andra som förbeställt från Mundiflora. De kommer till Frankrike i nästa vecka för utställning i Narbonne och kan skicka plantorna därifrån. Jag har samtyckt till det, hoppas att allt fungerar. Om inte Mundiflora meddelat er så häng på.

23/9 -10

Attans, jag hade också förbeställt från Mundiflora. Trist! Har inte hört från dem än. Kanske de bara meddelar de som förbetalt?

23/9 -10

Jag har inte förbetalt, brukar inte göra det, av just denna anledning som nu inträffat.

23/9 -10

Kamila... fika finns inne i utställningshallen. Bullem kaka, kaffe/te, dricka, korv med bröd.
Ja verkligen synd med Mundiflora, men de går säkert att bra skicka förbeställningar från Frankrike. Det brukar gå jättebra annars när man beställer så.
Merwic: Jag är på GIOS alla dagar, hela dagen... säg gärna hej (Facebook ligger fn. nere...)

Berätta om ditt deltagande
Gothenburg International Orchid Show 2010. Från valkyrie66.

 

Nyckelord: Gothenburg International Orchid Show 2010, GIOS

Prata om bilden
Ni som inte redan vet om att Sveriges största orkidéutställning går av stapeln på Kviberg i Göteborg den 24-26 september bör skriva in detta datum i era kalendrar nu. Det kommer en massa spännande utställare från Taiwan, Malaysia, Ecuador, Peru, Tyskland, Danmark, Belgien, Sverige så klart... listan på utställare växer ständigt allt eftersom registreringen blir klar, men det finns flera inbokade redan nu.
.
Mycket mer information finns på hemsidan. och det finns en facebook grupp också. Här hittar ni lite fler härliga orkidébilder och promomaterial

Nyckelord: Gothenburg International Orchid Show 2010

Vilken bra och snygg hemsida ni har, bokar in datumen redan nu och ser verkligen fram emot utställningen!

16/4 -10

Vad kul att det blir av, får försöka sälja in det till familjen att vi skall gå på Liseberg.

16/4 -10

Lovely - jag längtar dit men först tar vi sommaren.

16/4 -10

Tack Tobbehå! Javisst, först tar vi sommaren!! Liseberg är helt klart en släljstrategi, men Göteborg är väldigt trevlig på sommaren över lag.

16/4 -10

Kul, det ska skrivas in i kalendern. Snygg design Karma.

16/4 -10

Verkligen ett evenemang man inte vill missa. Jag råkade missa deadline för förbeställning från Ecuagenera till Sofiero. Som tur är kommer de ju till Göteborg också!

Sen funderar jag på att passa på att besöka Göteborgs Botaniska om jag ändå är i krokarna.

17/4 -10

Tack valkyrie, skriver upp det här direkt, speciellt som jag inte kan åka till Sofiero i år. För då kommer barn o barnbarn hit för storstädning i uthusen mm, inte så dumt iofs.
PS Är det enkelt att ta sig till Kviberg med allmänna kommunikationer?

17/4 -10

Ingegerd: Jag provade att söka på västtrafiks hemsida (bussar och spårvagnar). Från Brunnsparken som ligger väldigt nära centralstationen går det två spårvagnar till Kviberg på 13 minuter. Spårvagn 7 och 11. Hållplatsen heter Kviberg.

17/4 -10

Tack Pamela! Här på OP får man svar på det mesta Att åka spårvagn kommer att påminna mig om hur jag lubbade över Stureplan i Stockholm för att hinna med kvart-i-åtta-vagnen till plugget. Då var Stureplan något annat än nu!

17/4 -10

Haha...ja visst! Alltid någon som har koll!

17/4 -10

Kul.måste dit! Jag antar att vi kommer bli påminda igen om datumet.

17/4 -10

Längtar till utställningen!!! Skall bli roligt!!
Blir ett par feta beställningar (igen) till Syd Amerikanerna! .

17/4 -10

åhh det ska bli riktigt kul

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.