Skriv början av artikeln om Forumfråga

Nyckelord: Forumfråga

Inlägg med Forumfråga som nyckelord.

Jag undrar om det är någon mer som ser att vissa vanligt förekommande ord i alla inlägg är länkar och när man ställer pekverktyget på dessa så dyker det upp en reklamruta för en skandinavisk dejtingsajt upp?

Eller har jag någon konstig inställning i min webbläsare som orskakar detta? Det har inte varit så här förut och det är mycket irriterande, upptäckte det idag...

Nyckelord: Forumfråga

6/4 -12

Inte för mig

6/4 -12

Japp, jag har noterat samma ruta, dock inte att jag haft pekaren på ett speciellt ord (eller att det var en dejtingsajt)
Surfar i Chrome

6/4 -12

Jag upptäckte precis vad det var. Det är något elände som följer med om man installerar vissa adds-on, i mitt fall var det en webbspelare som gjorde att jag kunde titta på videoklipp etc. Fick avinstallera den för att bli av med detta skräp. Grrr... mycket irriterande. >:(

Det verkar alltså inte vara specifikt för forumet, utan jag drabbades på ALLA sidor jag var in på. Akta er människor för adds-on!

6/4 -12

Jag vet inte om jag har några add-on's. Tror inte de dykt upp på någon annan sida heller. Jag ska kolla lite nogrannare.

6/4 -12

Nu syntes den inte till heller när jag rotade runt på samma ställe där den syntes tidigare.

6/4 -12

Det gäller att kolla vad man installerar nuförtiden, det brukar ofta vara en del oönskat
påhäng på framförallt add-ons för wbben.

6/4 -12

Kan vara en Google-annons för kläd/"mode"-företaget Stay hard (jo, faktiskt, kläder) jag såg. Har aldrig sett bildreklam här tidigare så kanske därför jag reagerade.

6/4 -12

I reklamrutorna längst ner på sidan (eller i mitten på mobiler) kan det dyka upp bildreklam likväl som textlänkar. Klicka gärna om ni hittar något intressant – klicken ger mig lite intäkter.

6/4 -12

Kul att vi syns. Jag jobbar på Stayhard och har faktiskt gjort den där bannern... och ja, vi ska byta namn...

6/4 -12

@Mattias Det var väl skönt att ni kom fram till det

6/4 -12

Ja de med snuskig fantasi brukar koppla det till något annat

6/4 -12

Ja och inte så konstigt. Har undrat varför man valde det namnet från början. Nu kanske jag kan få veta det?

6/4 -12

Det har funkat bra. Folk glömmer i alla fall inte bort det Men nu när vi ska växa ännu mer och även vända oss mot en lite äldre målgrupp så är det dags att byta. När det blir vet jag icke och inte heller till vad.

6/4 -12

Nej det drar helt klart uppmärksamheten till sig. Jag visste ju vad det var utan att ens behöva klicka på länken.

Frågan är bara om det blir på samma sätt som för min manliga kollega som lite optimistiskt satte upp en stor neonfärgad skylt i fönstret på sin klinik som vette ut mot en liten större väg med texten; "Massage" och sitt mobilnummer.
Han plockade bort skylten efter en vecka.

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.