Råd / Släkten, arter och hybrider / Angraecum /

Skriv början av artikeln om Angraecum Lemforde White Beauty

Nyckelord: Angraecum Lemforde White Beauty

Inlägg med Angraecum Lemforde White Beauty som nyckelord.

Angraecum Lemforde White Beauty. Från A G.

Primärhybriden mellan A. sesquipedale och A. magdalenae. Detta är nog gamlingen i min samling, köpt från M. Åkesson för säkert 8 år sedan (typiskt att man inte håller reda på sådant). Bild på blomman kommer förhoppningsvis.

Nyckelord: Angraecum Lemforde White Beauty, Angraecum

29/10 -08

Angraecum Lemforde White Beauty. Från A G.

Sådär, äntligen utslagen, en blomma cirka 11-12 cm i diameter och med en sporre på cirka 30 cm. Fyller hela lägenheten med doft, mer på natten än på dagen.

29/10 -08

Mmm fin. Grattis AG!

Jag skriver inköpsdatum på baksidan av namnstickan på mina. Sedan är jag ju en super organisationsnörd så jag har även ett dokument på datorn med alla mina orkideer. De får ett nummer då de tas hem till mig (som också står på deras respektive namn stickor). Där skriver jag var de kommer ifrån, skötselråd, när de blommar, lägger in bild mm. .

29/10 -08

Mycket snyggare MED blomma än utan.

Den är sååå vacker, grattis AG!

30/10 -08

Tack för tipset valkyrie! Får nog ta och börja göra det! Mycket klokt att ha ha ett register över dem på datorn med!

30/10 -08

Jag har köpt en liten fin anteckningsbok där jag skriver upp allt om vattningen, blomning mm, t.o.m. ordningen på hur jag använder vattnet innan jag byter eftersom jag misstänkte smitta. På datorn har jag inköpsordning, nummer och färg, bra eftersom jag hastigt köpte ganska många Phalaenopsis. Målar numret med nagellack utanpå krukan, nagellack kan användas till mycket! Och grattis till den vackra blomman!

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.