29/11: Mycket nu, plus och minus :-)

Från Xara.

29 nov

Det blommar på här hemma (även utan bildbevis ) , kul! Nämner gärna att vackra Paphen (Svarta Madonnan med sin ANDRA blomma denna höst!!) och RLC Chom Tong Fancy båda blommar i ett norrfönster utan tilläggsbelysning, medan en av mina fantastiska vackra Cattleyor (placerad i ett söderfönster) typ bara torkade in och dog (Cattleychea Siam Jade).

30 nov

Tråkigt när en orkide' bara lägger av så där . Men du får glädjas åt en vacker svart madonna i stället. Svart å svart, men den är mörk iaf. jmf. med min Black Jack som närmast är vinröd. Min madonna har trilskats i flera år nu, trots att en del påstår att hybrider e så lätta jmf. med arter. Men nu e där en knopp på G efter att jag hotat den till livet med alla möjliga trix . Hoppas min blir lika fin som din Xara . Mycket vacker .

30 nov

Slog ut på Black Friday?
Snygg

30 nov

oled: Nja, typ!
GöranÅ: Hoppas detsamma med din!! Jag är verkligen överraskad över denna Madonnas blomvillighet: andra blomman I ÅR, efter många års uppskattning av vackert bladverk men inget mer än så... och jag har inte ändrat något odlingsförhållande såvitt jag kan begripa, men vad vet jag. Ingenting. Om någonting. Bara att acceptera !

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Xara:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik