10/7: Vem vill vara med?

Från Henrik.L.A.

10 jul

I år gör jag premiär för op medlemmar, och ger er chansen att vara med att delta i årets andra import utav Neofinetia, Dendrobium moniliforme och Sedirea japonica varianter från en toppen odlare i Sydkorea.

www.barampung.com

Kostnader för att delta beror på hur många som deltar, tidigare importer har gemensamma kostnader varit mellan 250-350kr
Sedan tillkommer individuell skatt och frakt från mig hem till dig. Som varierar beroende på hur många plantor du vill köpa, och vilket fraktval du gör.

Mer om barampung: barampungranwon är ett företag som ägs av An Ok Heon som nu har varit verksam i över tjugo år, och standarden på hans plantor är fruktansvärt fin! Dessutom är det mycket billigare med orkidéer i Korea, vilket gör att vi alla kan maximera våra orkidékassor.
Websidan som tillhör företaget går att välja på engelska, så att priserna står i dollar. Och och det finns flera kategorier. På samtliga kategorier köper man plantan som finns på bilderna. Förutom for beginners fliken, som består av billigare skott Och varianter som Lämpar sig för just nybörjare. Dock har kvaliteten på dessa plantor även de överstigit allas förväntningar!

Om man inte vill stå för gemensamma kostnader själv så kan man om man är lite smart beställa tillsammans med en vän, och dela på den gemensamma kostnaden samt frakten.

Är du intresserad? Skicka ett meddelande eller en kommentar!

Har ni även Facebook så kan ni bli inbjudna till gruppchatten som jag startat, där jag kontinuerligt uppdaterar händelseförloppet.

Mvh Henrik

12 jul

Himla trevligt initiativ, vet hur mycket jobb du gör med sambeställningar.

14 jul

Kan verkligen rekommendera Barampung! Jag var med på en tidigare Facebook-beställning, och måste säga att plantorna var över förväntan! Helt ok priser, och man kan få tag i lite roliga sorter som inte alltid finns lättillgängliga. Hade gärna varit med på denna också om inte sambon tyckt att orkidéerna håller på att ta över hushållet! Verkar som att mitt försök att hålla nere antalet plantor går lite sisådär... men det är svårt med alla frestelser!

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Henrik.L.A:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik